Форум на investor-bg.com

Google
 

Както всяка уважаваща себе си интернет общност, ние бързо стигнахме до идеята за форум в нашия сайт. По света има милиони инсталирани форуми, в които се обсъждат различни теми - като се започне от политиката на американското правителство, премине се през курса на индонезийската рупия спрямо тайландския бат и се стигне до абсурдни (според нас) теми като защита на правата на парните локомотиви. В нашия форум има свобода на темите за дискусия; има, разбира се, и свобода на мненията. Теми като разводът на Бритни Спиърс и поведението на участниците в Big Brother 3 е добре да бъдат обсъждани в отделни подобласти, за да не се бъркат със сериозните неща. Настоятелно умоляваме всички участници да се регистрират с истинските си имена - потребителски имена от рода sexmaniac, psychopat, zverogoushter, ebasi_idiota, #&m^&*D, JoroIzverga и т.н. ще бъдат приемани като признак на недобро възпитание (казано на книжовен език). Въпросните юзърнеймове са взети от форуми в българското интернет пространство - не сме ги измислили ние. Обидните коментари, насочени към гостите на форума, ще бъдат изтривани от модераторите; на обидните реплики срещу авторите на сайта ще бъде отговорено по подобаващ начин.

Инсталираният форум - модул представлява едно стандартно php-приложение, работещо в уеб среда. Това е може би най-разпространеният модул - почти всички форуми, които посещаваме, използват него. Дори такава уважавана институция като БФБ АД има на своя сайт същия модул, така че ние решихме да се проявим като традиционалисти :-). Интерфейсът на приложението умишлено е оставен на английски език (въпреки че може да бъде и на български), тъй като имаме амбицията да привличаме и чуждестранно участие. Англоезичните печатни издания и електронни медии от десетилетия се опитват да проникнат в мозъците на потребителите и накрая успяха - английският език ни залива отвсякъде и, искаме или не, се научаваме да го възприемаме.

Вход във форума...

Някои основни инструкции относно това как функционира приложението: след активиране на линка Вход във форума в отделен прозорец се отваря самият форум. Виждат се отделните области. При кликване върху съответната област тя се отваря и се виждат подобластите (topics). Всеки потребител може да добавя колкото поиска и на каквато желае тема подобласти. За това е необходимо единствено при избор на областта и показване на подобластите да се кликне върху бутон "New topic". Ако желаете да видите коментарите на потребителите по вече готовите подобласти, просто кликнете върху името на съответната подобласт. Нови коментари е възможно да се пишат само от регистрирани потребители - ако не сте регистрирани, кликнете върху връзката register горе вдясно. Ако вече сте се регистрирали, кликнете върху Log in, за да активирате потребителския си достъп. Единствено администраторът на форума може да добавя области и категории. Ако обаче някой много държи на определена област или категория, може да изпрати само едно съобщение на адрес ralev@investor-bg.com и в рамките само на един ден тя ще бъде добавена към форума. Независимо от темата - финанси, наука, политика, шоу, екология или връзката между подземния живот на картофите и честотата на злокачествени тумори при жителите на община Генерал Тошево. Желаем на всички участници единствено и само положителни емоции при посещение във форума!

www.ralev-dental.com